Porta San Giovanni

Travel Europe

Travel Europe: Belgium

Kotisivun kokeilusta affiliate/kumppanuusmarkkinointiin !

Puoli vuotta sitten ystäväni epäili kykyjäni rakentaa oma kotisivu, ja oli varmaan oikeassa siinä, että olen tottunut antamaan tämäntyyppiset tehtävät niille, jotka sen osaavat. Kaikilla aloilla on omat ammattilaisensa.

Kuitenkin päätin ottaa haasteen vastaan ja hain kotisivutoimittajan ja aloin harjoitella yrityksen ja erehdyksen kautta uutta aluevaltausta. En puutu sen enempää yksityiskohtiin ja nyt oleva ”kokonaisuus” on kaikkea muuta kuin ammattimainen ja Page Rankingissa varmaan alariveillä.

Kaikesta huolimatta kokeilu toi mukanaan taas yhden tuttuni kautta tutustumisen affiliate markkinointiin ja sitä kautta tutuiksi tulivat Trade Tracker, TradeDoubler, Netbooster ja Euroads, joista enemmän sivuillani www.zepagolf1.fi aloitussivulla.

Olen aina ollut kiinnostunut eri markkinointitavoista mm.verkostomarkkinoinnista (Golden Products), johon tutistuin jo ollessani 9 vuotta Lähi-Idässä (Saudi-Arabia, Iran, Iraq ja Egypti). Espanjan 13 vuoden aikanani hyödynsimme verkostoja onnistuneesti ja loimme pysyvän busineksen asuntomarkkinoille www.scanproperties.com , joka toimii tänä päivänäkin hyvin.

Facebookin yleistyessä myös sen antamat markkinointimahdollisuudet, kuin myös Twitter ja Linkedn ovat valjastettavissa liiketoiminnan markkinointikanaviksi.

Affiliate/kumppanuusmarkkinointi ja blokkaaminen sen ohessa oikein käytettynä edistävät monipuolisesti viestin saamista laajemman tahon tietoisuuteen.

Kotisivujeni alkuperäisinä johtolankoina olivat Golf (olen harrastanut 34 vuotta) ja siihen liittyvä golfmatkailu. Lisukkeena muoti, lisäansioiden mahdollisuus, painonhallinta, nykyrahoitusmahdollisuudet ja hyvinvointi.

Nettipelit ja ajanviete ovat luonnollisia nykykiinnostuksen kohteita ja nekin löytyvät sivuilta  www.zepagolf1.fi .

Google ja Adsense tulivat mukaan blokkauksen myötä ja hyödyllisiä linkkejä sivujeni aihepiiriin on lisätty ajan myötä.

Taloudellisesti tämä ”harrastus” ei ole johtanut juuri mainittavaan, mutta kokeilujakson jälkeen kotisivujen modifioiminen ja tarvittavan liikenteen saaminen tulevat ajankohtaisiksi.

Matkustaminen Espanjassa:

Austria: Wien

Matkusta EspanjassaEspanja on ollut suomalaisten suosima matkakohde jo vuosikymmenien ajan. Eikä ihmekään, maassa on paljon nähtävää ja sää sopii auringonpalvojille erinomaisesti.

Matkustaminen Itävallassa:

Austria: Wien

Matkusta ItävallassaItävallan sijainti tekee maasta täydellisen matkakohteen sinulle, joka haluat nähdä paljon matkallasi, koska maa sijaitse Euroopan keskipisteessä, ja sieltä on helppo matkustaa mm. Sveitsiin, Italiaan ja Saksaan.